Kuzhina

Living

Dhoma Gjumi

Young & Bebe

WorkSpace

ZBULO MË SHUMË

Zgjidh koleksionin nga ku të rrëmbesh mobilien tënde. 
Dëshiron diçka ekonomike dhe praktike? Hidhi një sy koleksionit BAZIKA. Dëshiron të mos kesh kufij dhe të çlirosh stilin tënd të jetesës? Atëherë, hyr në botën e ROSELYN HOME. 
ZBULO MË SHUMË

Je arkitekt dhe dëshiron të kesh mbështetjen e një partneri të besuar? Projektet e tua marrin vlerë kur idetë të realizohen ashtu siç ke parashikuar: me cilësi, në kohën e nevojshme dhe me një ekip proaktiv dhe bashkëpunues.

Ambientet e biznesit tuaj kanë rëndësi të veçantë, pasi ndikojnë direkt në imazhin tuaj dhe në performancën e ekipit që e çon përpara atë. Ne ju ndihmojmë të realizoni ambiente unike që e shprehim më së mirë personalitetin e kompanisë tuaj.