KUZHINA

Kuzhina është zemra e shtëpisë. Bëjë atë të veçantë!

LIVING

#gjecineshtepinetuaj

ZONA E NATES

Çliro stilin tënd të jetesës

Krevatet tone me tapiceri jane te gjithe te prodhuar manualisht. Modele te realizuara per persona qe nuk deshirojne te humbasin asnje enderr nga nata e tyre. 

Raftet dhe depozitat per dhomat e gjumit shprehin dedikimin per estetiken, materialin dhe dezajnin, sipas idealit te nje personi qe beson ne vetvete dhe deshiron me te miren per dhomen e tij.  

Deshiron te ekstravagosh totalisht? 
Mos kij frike te guxosh. Disa dhoma jane krijuar per te qene ndryshe, ashtu si ju.